Prachtige finale, maar (bijna) niets van gezien… Maar Trump wint!

Oh, dan is er zo’n mooie finale en dan zie ik alleen de allerlaatste paar ballen gepot worden! Ik kan jullie een heel mooi verhaal ophangen, maar ik heb dus niet genoeg van de wedstrijd gezien om er een gedegen verslag van te maken…

© Worldsnooker

Wat ik wel kan vertellen is dat het blijkbaar (aan het scoreverloop te zien) heel erg spannend is geweest! De landgenoten Ronnie O’Sullivan en Judd Trump gaven geen duimbreed aan elkaar toe in deze finale van de eerste European Masters, gespeeld in Boekarest, Roemenië.

Toch een klein verslag aan de hand van het scoreverloop (Als er cruciale ballen/momenten zijn geweest, meld dit gerust!):
The Rocket komt 3-1 voor te staan, waarna Trump een 120-break maakt. Het wordt 5-3 in het voordeel van O’Sullivan, maar Trump wint dan drie frames op rij. O’Sullivan slaat weer terug met een 93- en een 72-break, en weet het 14e frame ook op zijn naam te zetten wat de tussenstand op 8-6 brengt. Trump is echter niet uit het veld te slaan en weet met ondermeer een 109-break de decider af te dwingen.

© Monique Limbos

Hier betreed ik de huiskamer en zie ik eindelijk iets van de wedstrijd: O’Sullivan krijgt een goede kans, maar mist al na 5 punten. Trump benut direct de open tafel en beslist met een break 74 de wedstrijd in zijn voordeel. Ondertussen zit ik te balen in een hoekje dat ik de rest niet heb gezien.

Gelukkig voor mij zijn hier op snooker.org alle uitslagen te vinden, en de links naar de wedstrijd op YouTube! Mij hoor je de rest van de avond dus niet meer .

Oh, en niet vergeten: morgen start direct de English Open. Knockout met 128 spelers, maandag beginnen, zondag de finale. Luca BRecel speelt dinsdagavond om 20.00 uur tegen Ali Carter. Hier vind je de gehele loting.

Lees ook:O’Sullivan wint thriller-finale van Trump in UK Championship
Lees ook:Grand Prix: Trump overtroeft O’Sullivan en wint titel
Lees ook:German Masters: Murphy schiet zichzelf naar de finale met 145-break
Lees ook:Regen van breaks bij Trump – Maguire
Lees ook:German Masters: Magische snookeravond in Berlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.