Selby uitgeschakeld op Australian Open, White nipt door

En weer kunnen we afscheid nemen van een top-10 speler in Bendigo, Australië. Deze keer moest de nummer één van de ranking, Mark Selby, het veld ruimen. Hij verloor verrassend van Jamie Jones met 5-1. 

© Monique Limbos

Jones kwam 3-0 voor te staan door een 79- en een 68-break. Selby weet dan een frame terug te pakken, en dreigt ook het vijfde frame te pakken, maar Jones weet dit op de laatste zwarte bal te voorkomen. Selby weet deze keer niet één van zijn bekende comebacks te maken, want Jones pakt ook het zesde frame, waardoor hij zich plaatst voor de kwartfinale. Daarin komt hij uit tegen Michael White. White wist op zijn beurt in een spannende partij Ali Carter te verslaan met 5-4.

Titelverdediger Judd Trump is nog steeds in de race om zijn titel te prolongeren. Hij won vandaag met 5-2 van Ian Burns en komt morgen uit tegen Stephen Maguire. Deze Schot won gisteren met 5-4 van Ricky Walden, die in die wedstrijd nog wel de hoogste break tot nu toe wist te noteren door een 142-break te maken.

Alle uitslagen en het speelschema vind je hier. Er worden morgen twee kwartfinales om 05.00 uur gespeeld en de andere twee om 11.00 uur. Vanaf 09.00 uur wordt er uitgezonden op Eurosport 1. Om 04.00 uur wordt er ook uitgezonden op Eurosport 2, maar of dat live is zal ik zelf niet gaan controleren…

Lees ook:Titelverdediger Trump uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Brecel uitgeschakeld in Scottish Open
Lees ook:Trump en Walden in Engelse finale in China Open
Lees ook:The Rocket racet naar finale
Lees ook:Gould – Higgins in finale Australian Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.