Selt uitgeschakeld op Asian Tour, Williams nipt door

Op de Asian Tour in China is Matthew Selt onverwacht in de tweede ronde uitgeschakeld. Selt had de eerste ronde een bye en verloor zijn eerste partij van de Chinese amateur Niu Zhuang met 4-1.

Selt begint met een break 52 in het eerste frame, maar Zhuang weet dit frame te stelen, door een aantal kleine breakjes te maken. Selt pakt het tweede frame wel, met een 49-break, maar weet daarna geen frames meer te winnen. Met onder andere een break 75 weet de Chinees de wedstrijd te winnen.

Mark Williams leek de wedstrijd ook te gaan verliezen, maar wist net op tijd het tij nog te keren. De Engelsman Welshman komt 3-0 achter tegen de Chinees Chen Zhe. Zhe scoort de eerste drie frames een 73, een 66 en een 53-break. Het vierde frame gaat naar Williams met een 42-break.

Het daaropvolgende frame komt Williams met zijn rug tegen de muur te staan en weet hij uiteindelijk op de laatste zwarte bal het frame nog binnen te slepen. In het zesde en zevende frame scoort zijn tegenstander geen punt meer en weet Williams de wedstrijd met een 76 en een 46-break alsnog naar zich toe te trekken.

De hoogste break tot nu toe staat op naam van Craig Steadman, die scoorde een 120-break tegen Xu Si. Morgen worden de 3e en vierde ronde gespeeld, evenals de kwartfinales. Alle uitslagen en de komende wedstrijden kun je hier vinden.

Lees ook:Walden, Perry en Williams uitgeschakeld op UK Championship
Lees ook:Trump naar kwartfinale Shanghai Masters op de laatste zwarte bal
Lees ook:ET 6: Brecel plaatst zich voor finaledag
Lees ook:Ook Higgins mist 147, maar wint van Wenbo
Lees ook:Welsh Open: Brecel door naar halve finale!

3 reacties op “Selt uitgeschakeld op Asian Tour, Williams nipt door

 1. flo

  engelsman?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Annet van Riel

   Engels, Wales, allemaal 1 pot nat toch ;) ?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Hilbrand

  From Wales of course.. ;-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.