Main Tour bezoekt Roemenie

En weer wordt er door Worldsnooker een land ontgonnen, deze keer is Roemenië aan de beurt. Vorige maand was er reeds een exhibition van Stuart Bingham en Ronnie O’Sullivan in Boekarest, sindsdien vlogen de geruchten snel door snookerend Roemenië dat er een officieel rankingevent naar het land zou komen, aldus Ramona Dragomir van Snooker my Love. 

© Monique Limbos

Het toernooi wordt gehouden van 3 tot 9 oktober, de venue moet nog bevestigd worden, al lijkt dat dezelfde plek te worden als waar de eerder genoemde exhibition plaats heeft gevonden: de Circus Arena in Boekarest. Deze venue kan 2000 man huisvesten en was beide dagen van de exhibition uitverkocht.

Het toernooi gaat het European Championship heten, met een flat draw voor de 128 main tour-spelers. Lees hier het persbericht van Worldsnooker.

Lees ook:O’Sullivan wèl aanwezig bij de Masters
Lees ook:EK 2010: Wie boekt een ticket naar Boekarest?
Lees ook:Toerkaart Yan Bingtao een jaar uitgesteld
Lees ook:Ali Carter blijft in top-16
Lees ook:Britney Spears Hit Wenbo One More Time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.