WK-amateurs: Maas, Van Hove en Bullen door

Na de uitschakeling van Misja van Vonderen op dinsdag hebben vandaag de overige drie Nederlandse en Belgische deelnemers allemaal de knock-out-fase van het IBSF World Championship in India gehaald.

Joris Maas ging met 0-4 onderuit tegen Hitesh Naran uit Zuid-Afrika, waarbij de uitslag geen recht deed aan de spelverhoudingen, aldus de Brabander zelf op Facebook.

Maas eindigt als derde in Groep P, wat volstaat voor kwalificatie.

Kevin Van Hove boekte een duidelijke 4-1 zege op Ahmed Aly Elsayed uit de VS en is daarmee tweede geworden in Groep A achter favoriet Thepchaiya Un-nooh uit Thailand.

In Groep R tot slot wist Peter Bullen de nog ongeslagen koploper Au Chi Wai uit Hong Kong te kloppen met 4-2. In de eerste drie frames scoorde Wai in totaal slechts 8 punten.

Eerder op de dag had Bullen al probleemloos afgerekend (4-0) met Ajeya Prabhakar uit de VS, waardoor hij als tweede eindigt en slechts op framesaldo de koppositie misloopt.

Alle nummers 2 en 3 uit de zestien groepen – onder wie dus Maas, Van Hove en Bullen – spelen donderdag eerst in de ronde van de laatste 48 tegen elkaar. De winnaars gaan door naar de laatste 32, waarvoor de nummers 1 al rechtstreeks zijn geplaatst.

De loting voor de ronde van de laatste 48 heeft IBSF nog niet gepubliceerd.

Lees ook:WK-amateurs: Van Hove en Maas op koers
Lees ook:WK-amateurs: Van Hove en Bullen naar laatste 32
Lees ook:WK-amateurs: Nederland en België scoren 10 op 13
Lees ook:WK-amateurs: 7 Nederlanders en Belgen door
Lees ook:WK-amateurs: Van Hove en Bullen bij laatste acht

Eén reactie op “WK-amateurs: Maas, Van Hove en Bullen door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.