Jacobs uitgeschakeld, Maas en Moermans treffen elkaar

Jeff Jacobs was de laatste speler bij het herentoernooi van het IBSF wereldkampioenschap die nog in de race was, maar de Belg is vanmorgen vroeg uitgeschakeld bij de laatste 32. Hij verloor met 5-0 van Lucky Vatnani uit India. Bij de masters en de dames zijn er wel overwinningen te vieren. 

Joris Maas won gisteren van Ali Bassiri uit Iran met 3-0. Door de 3-0 overwinning van Johny Moermans op Mohammad Al-Binali uit Qatar staan de Belg en de Nederlander nu tegenover elkaar. Deze wedstrijd is hier live te volgen.

Alain Vandersteen won met 3-0 van Moosa Saleem uit Mauritius en speelt hierdoor nu tegen Abdul Mushin uit Qatar. Deze wedstrijd is hier live te volgen.

Mario van Herk won met 3-2 van Muhammad Azhar Khan uit Pakistan en speelde daarom vanmorgen tegen Aiden Owens uit Engeland. Helaas wist de Engelsman deze wedstrijd bij de laatste 32 met 4-0 te winnen.

Peter Bertens verloor gisteren met 3-1 van Jason Williams uit Canada.

Wendy Jans wist gisteren te winnen van voormalig Europees Kampioen Tatjana Vasiljeva uit Letland met 4-1. Jans speelt vandaag de zeer belangrijke kwartfinale tegen Ng On Yee uit Hong Kong, die net als Jans al diverse wereldtitels op zak heeft.

Lees ook:Jacobs en Maas als groepswinnaar door naar knockout op WK in Qatar
Lees ook:Jans – Melief en Maas – Matic live te volgen
Lees ook:Amateur-WK: Stolk en Jans nog in de race
Lees ook:Succesvolle groepsfase voor NederBelgen op WK in Egypte
Lees ook:Jacobs door naar laatste 32, Maas als 1e geplaatst bij Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.