Jacobs door naar laatste 32, Maas als 1e geplaatst bij Masters

De eerste spelers van de Nederlandse en Belgische delegatie hebben vandaag hun keukoffer mogen inpakken. Maar, er waren ook hele mooie resultaten te bewonderen op het IBSF wereldkampioenschap in Qatar! Een overzicht:

© Monique Limbos

HEREN:

Tomasz Skalski won bij de laatste 96 van Mohammed Alshamsi uit de Verenigde Arabische Emiraten met 4-2. Skalski scoorde daarbij een 85-break. Aansluitend speelde hij tegen Mohamed Shehab, ook uit de VAE. Ondanks een 65-break van Skalski in het tweede frame was Shebab hem toch te sterk. De Belg verloor met 4-1.

Kevin van Hove speelde zijn eerste knockoutwedstrijd bij de laatste 64 tegen Armand Dinarvand uit Iran en verloor helaas in het laatste frame.

Jeff Jacobs won met 4-2 van Ming Wa Man uit Hong Kong bij de laatste 64 en mag zich overmorgen melden bij de laatste 32 om te spelen tegen Lucky Vatnani uit India. De wedstrijd start al vroeg: 08.00 uur Nederlandse tijd.

© Snookerblog

MASTERS:

Ondanks een 3-0 verlies van Chris Todd is Peter Bertens toch door naar de knockoutfase. Hij speelt morgen tegen Jason Williams uit Canada.

Joris Maas is door zijn sterke poulewedstrijden als eerste geplaatst in de knockout. Hij treft in de eerste ronde Ali Basirri uit Iran.

Johny Moermans is als derde geeindigd in zijn poule en treft Mohammed Al-Binali uit Qatar. Mochten Maas en Meormans beide winnen, treffen zij elkaar in de volgende ronde.

Mario van Herk won vanmorgen met 3-0 van de Fransman Daniel Poly, en scoorde daarbij een 80- en een 54-break. Hij is daarmee als tweede in zijn poule door en treft morgen Muhammed Azhar Khan uit Pakistan.

Alain Vandersteen won vandaag van Shairbek Mamatoktorov uit Kirgizië met 3-0 en is daarmee eerste geworden in zijn poule. Hij treft daarom morgenochtend Moosa Saleem uit Mauritius.

© Monique Limbos

DAMES:

Wendy Jans is als tweede in haar poule geëindigd en treft bij de laatste 16 Tatjana Vasiljeva uit Letland.

Cathy Dehaene wist met 3-2 te winnen van Kerry De Pradines uit Australië en is daarmee nipt door naar de knockout. Ze treft daar Charlene Chai uit Singapore.

Al met al geen slechte dag voor de Nederlandse en Belgische delegatie. We kijken uit naar morgen!

Lees ook:De laatste loodjes van de groepsfase, Fabrie 1e, Jans verliest
Lees ook:Brecel door naar laatste 32 WK 6-reds
Lees ook:België als poulewinnaar door naar kwartfinale
Lees ook:Meeste Belgen door naar eindronde WK
Lees ook:Jans naar laatste 32 EK 6-reds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.