Jacobs en Maas als groepswinnaar door naar knockout op WK in Qatar

De mooie resultaten van de Belgische en Nederlandse ploeg in Qatar op het IBSF wereldkampioenschap blijven binnenstromen. Steeds meer spelers komen door hun poule heen. Een overzicht: 

© Monique Limbos

Kevin van Hove was al door naar de knockout.
Tomasz Skalski wist gisteren knap met 4-2 te winnen van de Engelsman Oliver Brown met een 94- en een 56-break. Hij is hiermee klaar in zijn poule maar moet nog wachten op de uitslagen van zijn tegenstanders, die vandaag nog in actie komen. Als ik goed gerekend heb is de Belg sowieso door naar de knockout.
Jeff Jacobs was twee dagen vrij en wist vanmorgen te winnen van Mohamed  Mubeen uit Sri Lanka. Jacobs is hiermee als eerste in zijn poule geëindigd.

Johny Moermans wint 3-0 van Nasser Bomejdad uit Koeweit en is met drie van de vier winstpartijen zeker van een plekje in de knockout. Hij treft vanavond Darren Morgan, waarbij de plaatsing vooral nog van belang is.
Mario van Herk verloor vanmorgen van Dharminder Lilly uit India, maar is wel zeker van plaatsing. Hij speelt morgen nog 1 wedstrijd tegen de Fransman Daniel Poly.
Alain Vandersteen was vrij, maar komt vanmiddag en morgen nog in actie. Met twee uit twee lijkt dat de goede kant op te gaan.

© Snooker.blog.nl

Joris Maas is zojuist eerste geworden in zijn poule door met 3-0 te winnen van Zuhair Alelaiwat uit Bahrein. Maas heeft nog geen frame verloren.
Peter Bertens kon gisteren in alle rust zijn verjaardag vieren in Qatar, want hij hoefde niet in actie te komen. Op het moment van schrijven speelt hij zijn op één na laatste wedstrijd. Vandaag en morgen zijn bepalend of de Brabander doorkomt naar de knockout.

Wendy Jans heeft wederom met 3-0 gewonnen, deze keer van Arantxa Sanchis uit India. Ook Jans heeft nog geen frame verloren. Zij speelt straks haar laatste wedstrijd in de poule.
Cathy Dehaene speelt momenteel ook en komt morgen voor het laatst in de poule in actie.

Voor een volledig overzicht van alle uitslagen, livescoring en livestreaming klik je hier.

Lees ook:Maas, Jans en Vandersteen nog geen frame ingeleverd op WK in Qatar
Lees ook:Loting knock-out WK bekend
Lees ook:Nog 2 Belgische ijzers in het vuur op WK-21 in thuisland
Lees ook:EK -21 op Malta in volle gang
Lees ook:Goede zaken voor NederBelgen op WK in Egypte op dag 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.