De drie Belgische heren door naar de knockoutfase op WK

De drie heren die meedoen op het IBSF wereldkampioenschap in Qatar hebben zich alledrie geplaatst voor het hoofdtoernooi. Hoe hebben ze het vandaag gedaan en hoe is het met de rest? Een overzicht:

(c) Corné Kuijpers

Jeff Jacobs: winnaar van zijn poule, drie uit drie gewonnen. Speelt bij de knockout rechtsreeks bij de laatste 64, tegenstander nog niet bekend.
Tomasz Skalski: derde in zijn poule met twee uit vier. Speelt hierdoor bij de laatste 96 tegen Mohammed Alshamsi uit de Verenigde Arabische Emiraten.
Kevin van Hove: tweede in zijn poule na een beslissingswedstrijd, aangezien drie spelers gedeeld eerste waren geworden. Speelt bij de knockout bij de laatste 64 tegen Armand Dinarvand uit Iran.

Het knockoutschema van de heren vind je hier.

Joris Maas: eerste in zijn poule, zonder een frame te verliezen.
Peter Bertens: Nog één wedstrijd te gaan. Vandaag knap met 3-2 gewonnen van Tom Zimmermann uit Zwitserland.

© Ellen Demarré

Johny Moermans: Verloor vandaag van tig-voudig Europees en Wereldkampioen Darren Morgan met 3-0, maar is wel als derde in zijn poule geëindigd en mag dus gewoon door!
Alain Vandersteen: Vandaag netjes met 3-2 gewonnen van Jason Williams uit Canada, zijn directe concurrent voor de nummer 1-positie. Vandersteen speelt morgen zijn laatste partij, bij winst is hij groepswinnaar. (nu drie uit drie)
Mario van Herk: Zoals ik vanmorgen al schreef: gewonnen waardoor hij twee uit drie heeft. Morgen speelt hij de laatste partij in de poule, bij winst is hij tweede in zijn poule.

Het knockoutschema van de masters is nog niet bekend, maar vindt je morgen hier.

© Ellen Demarré

Wendy Jans: Verliest vandaag met 3-0 van de Thaise Waratthanun Sukritthanes die een 48- en een 36-break scoorde. Jans is hiermee tweede in haar poule geworden en kan gewoon verder om haar titel te verdedigen.
Cathy Dehaene: Verloor vandaag met 3-1 van Floriza Andal uit de Filipijnen. Ze moet morgen in ieder geval winnen om nog een kans te maken.

Het knockoutschema van de dames is nog niet bekend, maar vindt je morgen hier.

Lees ook:Jans naar laatste 32 EK 6-reds
Lees ook:Goede zaken voor NederBelgen op WK in Egypte op dag 4
Lees ook:België nog twee ijzers in het vuur op WK in Mol
Lees ook:Jacobs en Maas als groepswinnaar door naar knockout op WK in Qatar
Lees ook:Nog 2 Belgische ijzers in het vuur op WK-21 in thuisland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.