Jans en van Roy door naar kwartfinale

Wendy Jans en Jürgen van Roy zijn door naar de kwartfinale van het EBSA Europees Kampioenschap teams in Litouwen. Zij versloegen vanmorgen in een spannende partij Polen 1 met 4-3. 

Van Roy verloor de eerste singlespartij tegen de kersverse EK 6-reds kampioen Mateusz Baranowski, Jans won haar eerste partij van oud-professional Kacper Filipiak. De eerste dubbelpartij ging naar de Polen, maar van Roy won zijn singlewedstrijd tegen Filipiak en Jans won met een prachtige 105-break van Baranowski.

De dubbelpartij ging weer naar de Polen, waardoor er een decider moest worden gespeeld, waarbij de Belgen Jans naar voren schoven en de Polen Baranowski. Ook nu was Jans weer de betere speler, waardoor zij de kwartfinaleplaats veilig stelde voor België. In deze kwartfinale treffen zij Ierland 1 met Michael Judge en Robert Murphy.


Deze kwartfinale start om 15.00 uur Nederlandse tijd, wat betekent dat Jans een druk schema heeft, aangezien Jans inmiddels alweer begonnen is aan haar halve finale bij de dames en mogelijk ook nog de finale daar speelt om 17.00 uur. Livescoring en videostreaming vind je hier.

Lees ook:Jans uitgeschakeld op EK 6-reds door uiteindelijke kampioen Baranowski
Lees ook:Jans en van Roy nog overeind op EK in Litouwen
Lees ook:Jans wederom naar finale EK dames
Lees ook:Wendy Jans pakt 6e wereldtitel
Lees ook:Kijktip: EK-finale met Wendy Jans live te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.