China pakt 3 main tour-tickets op Q-school

China pakt vandaag maar liefst drie main tour-tickets op het eerste World Snooker Q-schooltoernooi. Hiermee wordt de Chinese delegatie flink vergroot op de tour. De drie Chinezen versloegen alledrie een Engelsman. 

Fang Xiongman, Chen Zhe en Cao Yupeng wisten de tickets veilig te stellen. Cao was de afgelopen twee seizoenen al actief op de main tour maar won te weinig om zich te handhaven.

De Chinezen versloegen respectievelijk Daniel Womersly, David Lilley en Joe Roberts, alledrie uit Engeland. Engeland wist nog wel één ticket binnen te slepen: Christopher Keogan won met 4-0 van Marc J. Davis uit Schotland.

Alle uitslagen van het eerste Q-schooltoernooi van dit seizoen kun je hier terug vinden. Het tweede toernooi start morgen, de loting daarvan vind je hier. Ook hier komen de Belgen Hans Blanckaert en Kevin van Hove weer in actie. Zij spelen beide woensdag om 12.30 uur.

Lees ook:Van Hove naar 2e ronde Q-school-2
Lees ook:Q-school: Schotland pakt twee van de vier tickets
Lees ook:De jeugd heeft de toekomst: China wint World Cup met juniorenteam
Lees ook:Patrick Einsle wint Amateur Cup in Fürth
Lees ook:Q-school ’16/’17 van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.