Van Hove weer een ronde verder

Kevin van Hove heeft in de tweede ronde van de World Snooker Q-school ook de wist gepakt. Hij versloeg Phil O’Kane uit Engeland met 4-2. 

© Monique Limbos

De Belg kwam 2-0 achter te staan, maar wist hierna de vier benodigde frames op rij te winnen. Van Hove treft morgen in de derde ronde de sterke Engelse amateurspeler Adam Duffy. Deze wedstrijd wordt om 20.00 uur Nederlandse tijd gespeeld.

Lukas Kleckers was minder succesvol. Ondanks een 3-2 voorsprong en een 92-break van de Duitser, verloor hij toch in de decider van Brandon Sargeant uit Engeland. Er moest een respotted black aan te pas komen om een beslissing te forceren, maar de Engelsman wist deze uiteindelijk te potten.

De eeuwige nummer 2, Jamie Rhys Clarke uit Wales, wist zich ook niet naar de derde ronde te spelen. Ook hij verloor in een decider, van de Engelsman Christopher Keagan.

De beide dames, Ng On Yee en Reanne Evans, wisten zich wel te plaatsen voor de derde ronde. Zij versloegen respectievelijk Hassan Miah uit Engeland en Chen Zifan uit China, beide met overtuigende cijfers: 4-0 en 4-0.

Klik hier voor alle resultaten van de tweede ronde en het speelschema van de derde ronde.

Lees ook:Van Hove naar 2e ronde Q-school-2
Lees ook:Hoeveel finales kun je verliezen?
Lees ook:Blanckaert definitief niet op Main Tour 2011-’12
Lees ook:Van Hove naar 2e ronde Q-school
Lees ook:Van Hove uitgeschakeld op Q-school 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.