Skalski en Heusdens naar 2e ronde Gdynia Open

Tomasz Skalski en Jurian Heusdens hebben zich weten te plaatsen voor de tweede kwalificatieronde van het Poolse European Tour Event: de Gdynia Open. 

© Monique Limbos

Wegens het enorm hoge aantal inschrijvingen (255 deelnemers), is er gisteren al begonnen met de eerste kwalificatieronde. Heusdens kwam hier in actie tegen de Engelse amateur Adam King. De Belg won de wedstrijd met 4-1 en mag daarom vanmiddag verder in de tweede ronde tegen Louis Heathcote uit Engeland, een paar weken terug nog de tegenstander van Jeff Jacobs op het EK onder 21 jaar, ook in Polen.

Skalski kwam vanmorgen in actie, hij won met 4-0 van de Engelsman James Clements, die zijn debuut beleefde op de European Tour. Skalski speelt morgen zijn tweede ronde-partij, tegen Karl Townsend, ook uit Engeland.

Morgenmiddag komt ook Hans Blanckaert in actie, die had de eerste ronde een bye. Hij komt uit tegen Kishan Hirani uit Wales.

Bij winst in de tweede ronde volgt er donderdagmiddag nog een derde ronde, waarvan de winnaars zich dan plaatsen voor het hoofdtoernooi. Luca Brecel staat voor dat hoofdtoernooi natuurlijk al als geplaatste speler op de lijst. Hij treft vrijdagochtend Joe Swail in de eerste ronde.

Voor het volledige toernooioverzicht klik je uiteraard hier.

Lees ook:Uitslagen kwalificaties Bulgarian Open
Lees ook:Belgische victorie in Bulgarije
Lees ook:Skalski door naar hoofdronde op Lissabon Open
Lees ook:Skalski en Heusdens door naar 2e ronde Riga Open
Lees ook:European Tour naar Gibraltar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.