Brecel verslaat Murphy in Welsh Open

Luca Brecel is er vanmiddag in geslaagd Shaun Murphy te verslaan op de Welsh Open in Cardiff. Brecel won de derde ronde-partij met 4-2 van de Engelsman. 

Een mooie prestatie van de jonge Belg, wat hem bij de laatste 16 van dit toernooi brengt. Ik heb de wedstrijd zelf niet gezien, dus ik hoop dat de mensen die wel in de gelegenheid waren te kijken mij kunnen aanvullen op de keyshots.

Eén zwarte bal was in ieder geval van cruciaal belang. Brecel stond met 2-1 achter toen Murphy een lastige laatste zwarte bal overhield. Hij sneed deze in de middenpocket, maar via 4 banden verdwijnt de witte bal, waardoor Brecel toch het frame op zijn naam mag schrijven. Een belangrijk verschil natuurlijk in de stand: 3-1 achter of 2-2 gelijk. Brecel speelt vervolgens de wedstrijd uit met onder meer een 52-break en treft daarom morgenavond om 20.00 uur in de vierde ronde Ding Junhui. Ding versloeg vandaag Joe Swail met 4-3.

Klik hier voor alle uitslagen en zie natuurlijk momenteel Eurosport 1 om live de wedstrijd tussen Ronnie O’Sullivan en Jimmy Robertson te volgen.

Lees ook:Neil Robertson wint Gdynia Open
Lees ook:Brecel door naar kwartfinale ET6 in Polen
Lees ook:Herhaling van WK-finale: Murphy – Bingham in WGP-finale
Lees ook:China Open: Robertson verliest op laatste zwarte bal
Lees ook:Titelverdediger Murphy verliest in 1e ronde Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.