Brecel uitgeschakeld in derde ronde PHC

Luca Brecel is in de derde ronde van de Paul Hunter Classic uitgeschakeld. Hij verloor met 4-2 van Shaun Murphy. In de tweede ronde wist Brecel, met onder meer een 90-break, nog te winnen van Fraser Patrick, maar Murphy bleek te sterk voor de jonge Belg. 

Tot en met het vierde frame wist Brecel de Engelsman te volgen. Met onder meer een 70- en een 55-break wist Brecel de score op 2-2 te houden. Daarna liep Murphy echter uit, door een 69- en een 55-break wist hij de eindstand op 4-2 te brengen.

Ook titelverdediger Mark Allen is vandaag uitgeschakeld. In de eerste ronde al kon hij zijn koffer weer inpakken om weer huiswaarts te keren, nadat hij met 4-3 verloor van Sanderson Lam. In de decider wist Lam met een 68-break de wedstrijd te beslissen.

Hoogste break tot nu toe staat op naam van Liang Wenbo, die scoorde een 140-break vanmorgen tegen Noppon Saengkham.

Alle uitslagen, het speelschema voor morgen en livescoring, zijn hier terug te vinden.

Lees ook:Brecel wint eerste ronde Rurh Open
Lees ook:Brecel verliest van Murphy op International Championship
Lees ook:Jimmy White uitgeschakeld in 1e ronde Australian Open
Lees ook:Murphy uitgeschakeld in China Open
Lees ook:Wereldkampioen Bingham uitgeschakeld op Australian Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.