Filmpje: Fabrie scoort 147 in training

Raymon Fabrie is weer volop in training om goed te scoren op nationale en internationale bodem. In training scoorde hij deze week een 147, daar zijn opnames van gemaakt.

Fabrie speelt komende week de kwalificaties voor het WK senioren in Engeland, in de hoop zich te plaatsen voor dit toernooi.

Lees ook:Fabrie naar World Seniors
Lees ook:Fabrie via livescoring te volgen
Lees ook:Loting WK senioren
Lees ook:O’Brien en McLeod naar WK senioren
Lees ook:Fabrie wint seniorentoernooi Maassluis

2 reacties op “Filmpje: Fabrie scoort 147 in training

 1. Richard Blouw

  Leuk om te zien dat Raymond Fabrie er weer vol zin erin heeft. En ook goed voor het Nederlandse snooker. Het talent van Nederland. Altijd al geweest. Ik hoop ook dat hij het hoofdtoernooi haalt van het WK Senioren. Alleen vind ik het format wel zeer kort. Best of 3.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Beste Vriend

  Er komt een moment dat het niet meer draait om je talent, maar om hoe je je training benut en een vaste, constante strijder bent aan tafel en je snel aanpast aan elke situatie op en rondom de tafel.
  Ik vrees dat t voor Faab een beetje te laat is om nu nog zijn potentie waar te gaan maken op echte toernooien, doodzonde als je bv ziet dat ook een Matthew Selt een finale haalt op een PTC en zich weet te plaatsen voor allerlei toernooien, een speler met nog niet een 1/10 van het talent wat Faab bezit of van Roy Stolk.Helaas zit t WK er alweer op voor hem, maar ben met je eens dat het goed is voor het Nederlandse snooker dat ie weer speelt en er in ieder geval plezier in heeft en wat wil proberen.m.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.