Duur kadootje?

Zoek je nog een leuk cadeautje voor de echte snookerfan? Dan heb ik hier het perfecte cadeau voor je. Mits je tenminste een goed gevulde portemonnee hebt, want dit boek kost maar liefst 2.775,00 euro. 

…de Heilige Graal?…

Niet alleen Bol.com biedt het boek aan, ook de Duitse concurrent Amazon biedt het aan, voor het nog hogere bedrag van 3.207,81 euro. Maar, het kan nog gekker. In Australië bieden ze het boek ook aan, tegen 10% korting. Voor 6.095.25 dollar. En in Engeland kun je voor 3.00,87 pond hetzelfde boek op de kop tikken.

De vraag is nu natuurlijk, wat maakt dit boek zo speciaal dat het zo ongelofelijk duur is? Die vraag heb ik voorgelegd aan Bol.com, daar kwam het volgende antwoord op: “Wij hebben inmiddels een reactie van de verantwoordelijke afdeling gekregen. Zij geven aan dat de inkoop prijs van de ‘Snooker Encyclopedia’ erg hoog ligt. Omdat de verkoopprijs wordt bepaald op basis van deze inkoopprijs, ligt ook de verkoopprijs erg hoog.”

Tja, dat had ik zelf ook al bedacht dat de inkoopprijs hoog ligt, aangezien het boek overal zo duur is. Maar waarom dan die hoge inkoopprijs?

Inmiddels heb ik kunnen achterhalen dat het een boek is wat Ken J. Murray in eigen beheer heeft uitgegeven. En, zoals ik uit eigen ervaring weet, de schrijver bepaalt dan zelf de prijs. Of dit nou echt hoge verkoopcijfers gaat opleveren vraag ik mij af. Maar goed, misschien heeft één van jullie een goed gevulde portemonnee en kan dit boek aanschaffen om voor ons een review te schrijven?

Oh ja, bij Bol.com natuurlijk wel gratis verzending, dat dan weer wel

Lees ook:The Rocket brengt thriller uit
Lees ook:Pro-Am snookertoernooi in Woensel
Lees ook:Sponsor geeft gouden keu voor hoogste WK-break
Lees ook:Invitational van start
Lees ook:Word prof, speel de Euro Tour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.