Terugblik 2015: Top en flop juli

TOP:

Voor de 27e keer in zijn carrière slaagt John Higgins er in om een rankingtitel te winnen. Dit keer wint hij de Australian Open. In de finale verslaat hij Martin Gould met 9-8, waarbij hij in de decider een 89-break scoort.

FLOP:

De sportcommissie van de KNBB stuurt een enquête naar hun leden rond aangaande eventuele verandering van de teamcompetitie in Nederland. De voorstellen van de commissie vallen niet in goede aarde blijkens de enquête en worden dan ook niet doorgevoerd. Wel levert het een verhitte discussie op, al dan niet veroorzaakt door de warme temperaturen van dat moment .

Lees ook:Teamcompetitie nieuwe stijl deel II
Lees ook:KNBB onderzoekt wensen snookerend Nederland
Lees ook:Worldsnooker wil jouw stem horen!
Lees ook:Terugblik 2010: top en flop van februari
Lees ook:Poll: Snookertoernooien op zaterdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.