Terugblik 2015: Top en flop juni

TOP:

Op het Europees Kampioenschap in Praag slaagt Wendy Jans er in haar 9e Europese titel te veroveren. In de finale verslaat zij Daria Sirotina uit Rusland met een whitewash: 5-0.  Ook Nederland valt een podiumplaats te beurt: Joris Maas behaalt de halve finale bij de senioren en verliest daar van Darren Morgan uit Wales met 5-1. Morgan zal uiteindelijk ook de Europese titel wederom veroveren.

© ebsa.tv

FLOP: 

Willie Thorne kwam in mei nog in het nieuws in verband met zijn faillissement, nu haalt hij het nieuws omdat hij het gevecht tegen prostaatkanker aan moet gaan. 2015 is niet het beste jaar voor de BBC-commentator.

Lees ook:Terugblik 2015: Top en flop mei
Lees ook:Willie Thorne vecht tegen kanker
Lees ook:Willie Thorne vraagt faillissement aan
Lees ook:Willie Thorne nog meer gezondheidsproblemen
Lees ook:Terugblik 2015: top en flop januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.