Terugblik 2015: Top en flop maart

TOP:

De Belgische referee Olivier Marteel krijgt in maart het prachtige bericht dat hij de finale van het wereldkampioenschap in Sheffield zal mogen leiden. Voor Marteel een enorme eer, en een bekroning op zijn carrière als referee. Marteel is de eerste Belg die deze eer te beurt valt.

© Monique Limbos

FLOP: 

Ander nieuws uit de wereld van de referees: Michaela Tabb stopt als referee bij de WSA. Tabb, van oudsher poolreferee, was de eerste vrouwelijke, professionele snookerreferee. Bij deze eerste aankondiging wordt nog geen reden van haar stoppen gegeven, later in het jaar komt daar natuurlijk meer nieuws over naar buiten.

© Monique Limbos

Lees ook:Michaela Tabb stopt als snookerreferee
Lees ook:Marteel behaalt vandaag de Triple Crown
Lees ook:Referee Tabb moet Masters laten schieten
Lees ook:Michaela Tabb daagt Worldsnooker voor het gerecht
Lees ook:Referee Tabb: “Rory en ik knikken naar elkaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.