Uitslag poll: Waar laat jij je krijtje?

De meest favoriete plek om je krijtje te bewaren, blijkt de broekzak te zijn, althans, dat blijkt uit de antwoorden op de laatste poll. Maar liefst ⅓ van de stemmers zeggen hun krijtje daar te bewaren tijdens het spelen. 

(c) snooker.blog.nl

Ik ben zelf van de tweede categorie: het krijtje op de rand van de tafel bewaren, wat mij nog wel eens geïrriteerde blikken van de tegenstander oplevert als ik het krijtje weer eens vergeet mee te nemen. 23% van de stemmers legt hem ook op het randje van de tafel.

22% van de stemmers gebruikt een krijtzakje, 17% gebruikt een clipje. Wat er op wijst dat de meeste mensen toch kiezen voor een “professionele” oplossing. Slechts 3% kiest voor een tafel nabij de snookertafel.

Een nieuwe poll komt deze week online.

Lees ook:Poll: Waar laat jij je krijtje?
Lees ook:Uitslag poll: maar 12% pikt de juiste winnaar
Lees ook:Pierre de Jonge Eredivisiekampioen 14-15?
Lees ook:O’Sullivan maakt favorietenrol niet waar
Lees ook:Uitslag poll: slechts 6 goede antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.