Bauwens en Lely staan tweede in Eurosport-WSA competitie

Worldsnooker heeft, in samenwerking met Eurosport, een competitie georganiseerd voor Eurosportcommentatoren uit heel Europa, waarbij de commentatoren gevraagd wordt om de winnaar van de toernooien te voorspellen, de zogenoemde: Eurosport Expert Pick. 

Worldsnookersponsor Betfred heeft 1.000 pond beschikbaar gesteld voor de winnaar, die dit bedrag mag doneren naar een goed doel naar keuze. Onze Rudy Bauwens en Alex Lely hebben in de eerste ronde (de World Open in China) goed gescoord. Beide commentatoren hadden Neil Robertson als winnaar voorspeld. Aangezien deze de halve finale bereikte, leverde dit 5 punten voor de ranking op.

Björn Haneveer had John Higgins getipt als winnaar, wat hem 4 punten opleverde. Alleen Pedrag Vukanovic uit Servië had Ali Carter terecht als winnaar genoemd, wat hem de volle 10 punten opleverde.

Er zijn een paar voorwaardes: je mag 1 speler maar twee maal per jaar noemen als winnaar, en je mag maar 1 speler per toernooi noemen. Klik hier voor de uitleg en de gehele ranking.

Wil je zelf ook een keer de juiste winnaar voorspellen, dan verwijs ik je naar Snooker.org, die organiseert voor ieder toernooi ook een competitie, met een jaarranking, toernooiranking en all-time-ranking. Klik hier voor de Paul Hunter Classic-prediction.

Lees ook:Kevin Slotboom wint NNRS 10
Lees ook:Cue Tips [14]
Lees ook:UK Championship 2015 programma dag 4
Lees ook:World Grand Prix van start, Brecel vanavond live
Lees ook:EK 2010: Wie boekt een ticket naar Boekarest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.