Eerste century voor snooker.blog.nl

De eerste century voor snooker.blog.nl is een feit: dit is bericht nummer 100 sinds de start op 1 juli. We wilden dit eerste Nederlandstalige, dagelijkse weblog over snooker vóór het begin van het nieuwe seizoen up and running hebben, en dat is gelukt.

Dat vakantiemaand juli een magere periode is wat betreft snookernieuws, zeker in Nederland en Vlaanderen, hebben we daarbij op de koop toe genomen.

Over enkele weken starten de nationale competities en toernooien weer, en zul je veel vaker dan tot nu toe snookernieuws uit je eigen land op dit blog aantreffen.

Uit alle respons – zowel reacties op berichten als mailtjes aan de redactie - maken we op dat juist het nationale snookernieuws dit blog een toegevoegde waarde geeft, naast alle actualiteiten en weetjes van het internationale profsnooker.

Hoewel wij als redactie er ontzettend veel plezier aan beleven, maken we het blog niet alleen voor ons zelf. We doen het voor de vele snookerliefhebbers in Vlaanderen en Nederland.

Laat het ons dus gerust weten als je kritiek, suggesties of andere opmerkingen hebt. Reageer op de berichten, stuur ons een e-mail op [email protected], of een tweet op http://twitter.com/snooker_blog_nl. We horen graag van je en staan altijd open voor jouw mening.

O ja, ter geruststelling: ook als de berichtenteller straks op 147 is gekomen, gaan we gewoon verder met snooker.blog.nl.

Lees ook:Dit was het dan, na 510 berichten…
Lees ook:Wie wordt onze Belgische blogger?
Lees ook:Weet je het nog? Terugblikserie start vandaag
Lees ook:Een jaar snookerblog – en hoe nu verder?
Lees ook:Q & A Rotterdam Open: Vragen, vragen, vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.