Terugblik 2013: Top en flop van juli

T O P :

Na 22 jaar keert de Main Tour eindelijk weer eens terug naar Nederland. Op initiatief van referee Jan Verhaas komt het Players Tour Championship naar de Maasstad: het Rotterdam Open is geboren! Enkele grote namen laten het afweten, maar met Mark Williams krijgt het toernooi een winnaar om trots op te zijn. De spelers laten zich onder meer via Twitter erg positief uit over het Rotterdam Open.

…Williams wint het eerste proftoernooi in Nederland in 22 jaar…

F L O P :

Als collega-profs zijn maandelijkse columns voor worldsnooker.com te zouteloos vinden, jutten ze Matthew Selt om wat pittiger uitspraken te doen. Vanaf dan veegt Selt de vloer aan met vriend (Judd Trump) en vijand (Mark Williams), en nu moet zelfs No. 1 Neil Robertson het ontgelden. Selt beweert dat veel Main Tour-spelers betere allrounders zijn dan Robertson en stelt dat de Australiër “can barely escape from a one-cushion snooker”. Later maakt Selt zich ook nog onmogelijk met een grievende tweet over de zieke vader van Michael Holt.

…Selt, 56e van de wereld, slaat in zijn columns om zich heen…

[pictures Mark Williams & Matthew Selt © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:Main Tour naar Nederland: Rotterdam krijgt PTC-event
Lees ook:PTC-event in Rotterdam gaat definitief door
Lees ook:“Robertson komt nauwelijks uit snooker over 1 band”
Lees ook:Q & A Rotterdam Open: Wie wat waar…?
Lees ook:European Tour: Rotterdam, Antwerpen onzeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.