Terugblik 2012: flop en flop van juni

F L O P :

Geen TOP deze maand… maar wel een boel FLOPS. Gelukkig is snooker.blog.nl vanwege het EK voetbal een poos uit de lucht. Toch blijft er genoeg flop-waardig nieuws over. Het is nog moeilijk kiezen. Mark Williams krijgt liefst £4000 boete omdat hij op Twitter de Crucible, toch het heiligdom van de snookersport, een “shithole” noemt. En Joe Jogia wordt voorlopig geschorst voor zijn mogelijke match-fixing en beschuldigt de WPBSA dan maar van racisme.

…Zo ziet een “shithole” (© Mark Williams) er van de buitenkant uit…

M E E R  F L O P S :

Veel van de beste snookerprofs doen een Romariootje (“Ik ben een beetje moe”): liefst acht spelers uit de top-24 van de wereldranglijst nemen niet de moeite om naar Melbourne af te reizen voor het Australian Goldfields Open. Dat is namelijk wel een beetje ver reizen, nietwaar? En Ronnie O’Sullivan dan… Dat hij rust wil en zijn spelerscontract met World Snooker niet ondertekent, mag hij helemaal zelf weten. Maar dat hij vervolgens hardop vraagt om een wildcard voor de Shanghai Masters is… FLOP.

Lees ook:Maguire trekt zich terug vanwege schouderblessure
Lees ook:Australian Open: wildcards voor Mifsud en Younger
Lees ook:Nek- en rugklachten: O’Sullivan niet naar Australië
Lees ook:Australian Open: Trump kan alweer naar huis
Lees ook:Luca Brecel naar hoofdtoernooi Australian Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.