Terugblik 2011: top en flop van augustus

T O P :

Fraai succes voor Mario Wehrmann: de Hagenaar wint de Amateurs Cup die parallel aan de Paul Hunter Classic in Fürth wordt gespeeld. In de finale rekent hij met 3-0 af met Chris Henry, voormalig coach van Stephen Hendry. De toernooiwinst levert Wehrmann – net als afgelopen seizoen – een wildcard voor de German Masters op.

…Wehrmann wint de Amateurs Cup en krijgt een German Masters-wildcard…

F L O P :

Het debuut van de Brazil Masters dreigt veel van zijn glans te verliezen als enkele weken van tevoren blijkt dat de topspelers het massaal zullen laten afweten. Liefst acht spelers uit de top-10 laten weten geen trek te hebben in een verre reis naar Florianopolis, hoewel bijvoorbeeld Ding Junhui en Judd Trump wél aankondigen gelijktijdig voor een exhibition naar China te zullen afreizen. World Snooker-baas Barry Hearn is furieus en voelt zich in de steek gelaten.

[picture Mario Wehrmann © 2010 Bernd Brüggemann]

Lees ook:Mario Wehrmann verdient wildcard German Masters
Lees ook:Wildcard voor German Masters te winnen op PHC
Lees ook:Terugblik 2012: top en flop van februari
Lees ook:Brecel, Wehrmann, Le Duc naar German Masters
Lees ook:World Snooker bevestigt wildcards German Masters (update)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.