Terugblik 2010: top en flop van november

TOP: Met zijn negende eindoverwinning in de Premier League wordt Ronnie O’Sullivan de eerste speler ooit die een professioneel snookertoernooi vaker dan acht keer weet te winnen. In de finale neemt hij met 7-1 genadeloos revanche op Shaun Murphy, die hem vorig jaar verrassend van de titel had afgehouden.

FLOP: Waar Reanne Evans op het vrouwelijke WLSBA-circuit al meer dan zeventig partijen op rij niet heeft verloren, slaagt ze er op de Main Tour maar niet in om een wedstrijd te winnen. Ze komt er nota bene tegen wereldkampioen Neil Robertson dichtbij (3-4), maar de trieste balans luidt veertien nederlagen in veertien partijen.

…Alwéér een Premier League-trofee voor O’Sullivan…

Lees ook:Reanne Evans pakt maar weer eens een titel
Lees ook:Terugblik 2010: top en flop van juli
Lees ook:Reanne Evans zelfs met 18 punten handicap te sterk
Lees ook:Ook routinier Mike Hallett struikelt over Reanne Evans
Lees ook:Jimmy White keert terug in Premier League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.