Terugblik 2010: top en flop van september

TOP: Na de eerste zwarte bal (!) vragen wat de bonus is voor een maximumbreak – en dan inderdaad een 147 scoren. Het is arrogant, het is brutaal, maar het is bovenal geniaal hoe Ronnie O’Sullivan het World Open opsiert met een maximum. Al moet Jan Verhaas hem nog wel even overhalen om ook de laatste zwarte bal te potten… 

FLOP: John Higgins krijgt £75.000 boete en een schorsing – met terugwerkende kracht – van zes maanden voor zijn aandeel in de meest beruchte omkoopaffaire uit de historie van het snooker. Het schandaal doet de toch al broze geloofwaardigheid van het profsnooker geen goed. Sommige spelers zeggen hardop dat Higgins daarvoor een zwaardere straf had verdiend.

…O’Sullivan maakt zijn 147 toch af op verzoek van Verhaas…

Lees ook:O’Sullivan prijst Jan Verhaas
Lees ook:Verhaas geeft mening over Ronnie’s bizarre maximum
Lees ook:Matthew Stevens jaar zonder rijbewijs na dronken rit
Lees ook:Verhaas: “Ronnie gaat me terugpakken”
Lees ook:“Higgins maakt rentree op PTC in Hamm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.