Terugblik 2010: top en flop van mei

TOP: Neil Robertson laat zich in de Crucible in Sheffield tot de eerste Australische wereldkampioen uit de moderne tijd van het snooker kronen. Het is de vijfde zege in vijf rankingfinales voor Robbo, de succesvolste niet-Britse speler aller tijden.

FLOP: Op de dag van de WK-finale publiceert de Britse tabloid News of the World een met een verborgen camera opgenomen filmpje waarin John Higgins ermee lijkt in te stemmen om voor €300.000 opzettelijk een viertal frames in exhibitie-partijen te zullen verliezen. Higgins wordt meteen door World Snooker voor onbepaalde tijd geschorst.

…Fragment uit de beruchte video met Higgins en zijn manager Mooney…

Lees ook:Krant knoeide volop met Higgins-video
Lees ook:Eerste shot van John Higgins na omkoopaffaire
Lees ook:De Hamm-vraag: Hoe gaat het met John Higgins?
Lees ook:“John Higgins blijft geschorst”
Lees ook:John Higgins voorlopig geschorst wegens omkoping (update)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.